Behendigheid

Bent u op zoek naar een recreatieve Behendigheidscursus in Leeuwarden? Dan is onze cursus wellicht wat voor u! U krijgt in deze cursus les in een groep van maximaal 4 honden en u heeft les van 2 instructeurs. Zo kunnen wij u goed maatwerk leveren.

U kunt bij ons recreatieve behendigheid met uw hond volgen zonder de druk van exameneisen. De cursus wordt op een ontspannen manier gegeven zonder druk of dwang voor hond en eigenaar waarbij plezier en samenwerken voorop staat.

BehendigheidBij behendigheid leert de hond verschillende toestellen op een juiste manier te nemen zoals de tunnel, sprongen, de kattenloop, de band en de paaltjes. De toestellen worden eerst individueel aangeleerd en het parcours wordt vervolgens in kleine stapjes aangeleerd. Als de honden wat verder gevorderd zijn wordt het parcours steeds uitdagender. Ook besteden we tijdens elke training aandacht aan een warming-up en cooling down.

Voor deze cursus moet de hond tenminste 10 maanden oud zijn. Is uw hond onder een jaar dan worden de training en toestellen daarop aangepast.

Een cursus duurt tien lessen, na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Groepsgrootte: Maximaal 4 honden
Trainers: 2
Aantal lessen: 7
Lesduur: 60 minuten