Privétraining

Bij Focus & Training kunt u privélessen volgen als u hulp nodig heeft met het gedrag van uw hond. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding in de volgende situaties:

  • Reactief gedrag naar andere honden (uitvallen aan de lijn)
  • Angstig of onzeker gedrag
  • Honden die alleen maar bezig zijn met hun omgeving en geen oog hebben voor hun baas

Deze training wordt één op één gegeven, u en uw hond worden begeleid door één coach. Zo krijgt u voldoende advies, aandacht en begeleiding en is er ruimte genoeg om uw vragen te stellen.

De lessen zijn maatwerk en veel is bespreekbaar. Een deel van de lessen vindt plaats op onze trainingslocatie in een gecontroleerde situatie. Daarnaast wordt een deel van de lessen gegeven buiten het terrein, zodat u dat wat u geleerd heeft kunt toepassen in de praktijk, in een “echte” situatie.

Er zijn honden aanwezig die mocht het nodig zijn worden ingezet in een trainingssessie.

De duur van een les bedraagt 45 minuten. Tijdens de 1e les ontvangt u van ons een naslagwerk met daarin o.a handvatten voor de thuissituatie.

Hoeveel lessen Focus & Training er nodig zijn, ligt aan het probleem en de vooruitgang die er geboekt wordt.

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze training vindt er eerst een voorgesprek plaats om zo een beter beeld te krijgen van de problemen die er spelen. Op deze manier kunnen wij u het beste begeleiden en van advies voorzien.

De duur van een intake is afhankelijk van het probleem ongeveer 60 – 90 minuten.

Voor informatie of inschrijving voor een gratis intake, stuur een mail naar ons algemene e-mailadres.

Groepsgrootte: Individueel
Trainers: 1
Aantal lessen: 5
Lesduur: 45 minuten